Președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a luat act, susține el, cu amuzament de declarația copreședintelui PNL, Dorin Bădulescu, declarație conform căreia  6 primari liberali trecuți la PSD în baza ordonanței „Dragnea” s-ar fi hotărât să revină în PNL după ce deputatul Cezar Preda s-a retras de la conducerea PNL Buzău.

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Dorin Bădulescu într-o postare pe Faceook: „Am citit că adversarii noștri politici își fac tot felul de griji pentru noi. Ca să le alung orice temere, le spun cu plăcere un banc, similar în conținut cu declarația unui lider de partid dornic să transmită conducerii centrale realizările sale deja istorice, deși colegul său nici nu a tras bine ușa după el :

„În urmă cu mulți ani la Radio Erevan un ascultător întreba: “E adevărat că Ivan Ivanovici a câștigat o Lada la loto?”

Radio Erevan răspunde: „În principiu da. Însă nu a fost Ivan Ivanovici, ci Piotr Petrovici. Și nu era mașină, era o bicicletă. Și n-a câștigat-o ci i-a fost furată. Restul e corect.”

 

Totodată, Ciolacu îi transmite omologul său liberal că amândoi vor trebui să își  demonstreze adevărata valoare la  alegeri și îl acuză totodată că, prin comunicatul remis presei, nu urmărește decât să îi convingă pe mai marii liberali de la Centru de calitățile sale de lider în vederea desemnării drept lider al PNL la Buzău.
„Atât eu, cât și cel care-și exprimă public „îngrijorarea”, ne aflăm de puțin timp în aceste funcții, vremelnic ocupate, fiecare fiind nevoit să confirme cu adevărat la alegeri.
Am promis că voi face o altfel de politică, că îmi voi respecta atât colegii de partid cât și adversarii politici. Acționând astfel, consider că, în primul rând, îmi respect propria persoană și crezul cu care am pornit pe acest drum, acum aproape 26 de ani.
Nu cer în schimb decât același lucru, să renunțăm la tertipuri ieftine și manipulări de orice fel”, se arată în postarea liderului PSD de pe o rețea de socializare .

1 COMENTARIU

  1. […] Marcel Ciolacu îi răspunde lui Dorin Bădulescu într-o postare pe Faceook: „Am citit că adversarii noștri politici își fac tot felul de griji pentru noi. Ca să le alung orice temere, le spun cu plăcere un banc, similar în conținut cu declarația unui lider de partid dornic să transmită conducerii Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.