Unul dintre jucătorii aduşi în această iarnă de Gloria Buzău, Raul Krausz(21ani) a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Viorel Ion. Acesta din urmă a declarat la finalul amicalului de pe teren propriu cu C.S. Mioveni încheiat la egalitate(0-0), că fostul jucător al lui Dinamo, reprezintă un câştig pentru echipa din Crîng.
,,Vă spun sincer că va fi un jucător foarte util echipei deoarece este exact ceeea ce ne lipsea la mijlocul terenului. Un mijlocaş cu veleităţi defensive dar şi agresivitate. În celelalte două jocuri a evoluat toate minutele însă acum l-am schimbat fiindca s-a acumulat şi puţină oboseală, însă, una peste alta, eu sunt mulţumit şi consider că este un transfer reuşit”, a adăugat tehnicianul Gloriei Buzău,Viorel Ion.

Adrian SOARE

1 COMENTARIU

  1. […] Unul dintre jucătorii aduşi în această iarnă de Gloria Buzău, Raul Krausz(21ani) a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Viorel Ion. Acesta din urmă a declarat la finalul amicalului de pe teren propriu cu C.S. Mioveni încheiat la egalitate(0-0), că fostul jucător al lui Dinamo, reprezintă un câştig pentru echipa din Crîng. ,,Vă spun sincer că va fi un jucător foarte util echipei deoarece este exact ceeea ce ne lipsea la mijlocul terenului. Un mijlocaş cu veleităţi defensive dar şi agresivitate. În celelalte două jocuri a evoluat toate minutele însă acum l-am schimbat fiindca s-a acumulat şi puţină oboseală, însă, una peste Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.