Prezent vineri la Focșani la inaugurarea Pieței Unirii și la deschiderea Festivalului Internațional al Viei și Vinului, președintele PSD, Victor Ponta s-a referit, din nou, la situația de la Buzău unde social democrații nu recunosc și nu susțin candidatura liberalul Cristi Bîgiu la președinția Consiliului Județean, deși decizia a fost luată la Centru de copreședinții USL.
Încă o dată, Ponta a declarat că la Buzău decizia finală este cea stabilită și făcută publică pe 1 septembrie, decizie în urma căreia s-a stabilit ca USL să-l sprijine pe liberalul Cristi Bîgiu la Consiliul Județean Buzău.
” O să ne întâlnim cu Organizația din Buzău. Decizia e cea luată la 1 septembrie și USL va merge unit la Buzău, la fel ca în toată țara. Nu există nici o posibilitate de a se merge separat. Vom găsi soluții cu toți cei care vor să rămână în cadrul USL”, a subliniat președintele PSD Victor Ponta.

La Buzău, candidatul USL la Consiliul Județean a fost stabilit de copreședinții Uniunii în persoana liberalului Cristi Bîgiu. Social democrații, în frunte cu Victor Mocanu și Constantin Boșcodeală, nu recunosc această candidatură și spun că sunt dispuși să meargă până la capăt, numai să se revină asupra deciziei de a-l susține pe Bîgiu și nu pe actualul președinte al Consiliului. Mai mult, Mocanu a declarat că este dispus ca la alegerile viitoare să candideze pe liste separate, pe cele ale PSD, și nu pe cele ale USL.
Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat însă în mai multe rânduri că o candidatură a unui social democrat pe liste separate și nu pe cele ale USL este imposibilă, precizând de fiecare dată când a avut ocazia că social democrații din teritoriu trebuie să se conformeze hotărârii luate la București și să accepte candidatura liberalului Cristi Bîgiu la Consiliul Județean.

Cristina DINULESCU

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Victor-PONTA.mp3|titles=Victor PONTA]

3 COMENTARII

  1. Tăticu, îţi dai seama ce se petrece?? De la „drumul vinului”, la nunta barie şi de aici la firmele xxx, totul se leagă.
    Gata gagiilor, ajunge!!! Cu mâinile curate, de aici în colo!!! CU MÂINILE CURATE!!!! Se aude?
    DEci spălaţi-vă pe mâini şi strângeţi-le, lăsati migraţia!!!

  2. ESTI SIGUR CA MOCANU VREA PE LISTE SEPARATE ALE PSD?
    EU ITI SPUN CAVREA PE LISTE SEPARATE, DAR ALE UNPR, ACOLO UNDE ESTE DE MULT! EL NU ARE NICI O TREABA CU PSD-UL CI CU PROPRIA CANDIDATURA, INDIFERENT DIN PARTEA CARUI PARTID!

  3. Iliescule ,esti din neamul OMIDEI,?,te a angajat bosco ghicitor la primarie.Bai flanaret o stii pe aia cu doi se bat al treilea cistiga,da pe aia cu baba oarba o stii,iar daca esti asa de inteligent poti sa explici de ce se bat astia pe consiliul judetean,dar sa nu minti SCURTULE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.