Nicolae OITA

Unul din liderii romilor din Calvini, Nicolae Oiță, zis Ceaușu a fost reținut miercuri pentru 24 de ore de procurorii buzoieni pentru tentativă de omor după ce în luna ianuarie și-a atacat un consătean cu o greblă și l-a lovit până l-a băgat în spital.
În luna ianuarie, Nicolae Oiță împreună cu fiul său au fost implicați într-un conflict spontan pe raza comunei Calvini. Atunci, Nicolae Oiță zis Ceaușu a lovit un alt bărbat din comună cu o greblă în cap lăsându-l într-o baltă de sânge. Victima a fost transportată în comă la spital însă starea sa s-a agravat și a fost nevoie de transferarea urgentă la un spital din Capitală. După spitalizare bărbatul a revenit la locuința sa din Calvini fără să se fi recuperat complet după bătaia administrată de Oiță.
Miercuri, procurorii l-au reținut pe Nicolae Oiță pentru 24 de ore urmând ca joi să fie dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.
Nicolae Oiță a mai fost cercetat în urmă cu două săptămâni într-un caz de evaziune fiscală cu nuci, cu un prejudiciu de peste 10 miliarde de lei vechi. Și atunci Oiță a fost săltat de polițiști dar a fost eliberat cu interdicția de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.