Florin COLGIU

120 de tineri liberali din județ iau, sâmbătă, calea Capitalei pentru a participa la Conferința Națională de Alegeri a TNL în care va fi aleasă conducerea organizației de tineret pe următorii doi ani. Tinerii liberali din județ merg la București cu o misiune clară, aceea de a-l sprijini, prin votul lor, pe președintele Organizației Județene a TNL, Florin Colgiu, să obțină un mandat de vicepreședinte la nivel național. Decizia liderului TNL Buzău de a intra în lupta pentru câștigarea unui post de vicepreședinte vine după ce în ultimii doi ani a activat ca membru al Biroului Politic Național al TNL.
„În ultimii doi ani, din postura de membru in Biroul Politic Național al TNL am participat la adoptarea mai multor decizii importante care îi vizează pe tinerii din partid. Pentru că îmi doresc să pot face mai multe pentru tinerii din Buzău am decis, în urma consultării cu membri organizației TNL Buzău, că ar fi momentul ca județul nostru să fi reprezentat la nivel de vârf și în organizația de tineret a PNL”, a declarat liderul TNL Buzău, Florin Colgiu.
Biroul Politic Național al TNL are în componență 22 posturi de vicepreședinți pentru care se luptă membri din 47 de organizații. Florin Colgiu face parte din echipa cu care președintele TNL, Florin Alexe, va încerca, sâmbătă, să obțină încrederea pentru un nou mandat în fruntea organizației de tineret a PNL.
„Am nevoie de cât mai multe voturi și sper ca activitatea mea din ultimii doi ani să fi convins tinerii liberali că le pot reprezenta interesele. Nu am discutat cu alte organizații pentru sprijin și pot spune că, înaintea plecării, mă bazez doar pe voturile tinerilor din TNL Buzău. Ce va fi vom afla sâmbătă după ce se va încheia procesul de votare”, a precizat Florin Colgiu.
Florin Colgiu este membru membru PNL din 2003 și deține funcția de președinte al tinerilor liberali buzoieni din 2008.
La Conferința Națională de Alegeri a TNL vor participa peste 4000 de delegați din toată țara iar sistemul de vot va fi unul complet electronic pe bază de carduri magnetice uninominale. Alegerile se vor desfășura la complexul expozițional Romexpo, sâmbătă, de la ora 12.00.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.