Se vor încinge spiritele în PSD Buzău, după revenirea în partid a fostului lider al filialei, senatorul Ion Vasile, consideră liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.Parlamentarul democrat liberal susţine că revenirea în PSD a celui care a condus organizaţia timp de 20 de ani dar care a fost demis în urma tensiunilor iscate în relaţia cu Constantin Boşcodeală, cel care ulterior avea să preia cârma filialei, va produce ceva reacţii în partid, unele urmând să fie vizibile.„Aştept cu interes să văd cum se regrupează forţele în PSD. Am înţeles că s- au întors nişte „tineri” militanţi, să „întărească” armata domnului Boşcodeală, oameni foarte liniştiţi, de echipă, care s-au maturizat politic pentru că în ultimul an au făcut un tur de forţă al tuturor partidelor politice mai puţin PDL, pentru a cunoaşte toate aceste partide”, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Săptămâna trecută, senatorul Ion Vasile anunţa că revine în grupul parlamentar PSD şi implicit în partidul pe care l-a condus timp de 20 de ani. Ion Vasile declara că revenirea sa în partid a fost rodul discuţiilor cu liderii USL de la Bucureşti, recunoscînd că nu a discutat şi nu îl interesează prea tare părerea liderilor partidului din teritoriu. După anunţul privind revenirea în PSD a lui Ion Vasile, unii social democraţi au părut încântaţi, cel puţin la nivel declarativ, alţii nici n-au vrut să audă de o astfel de variantă.

Cristina DINULESCU

4 COMENTARII

  1. le stă osu/n gât multora! Puține personaje se pot măsura cu el. Soarta doctorului în psd se va decide după referendum: dacă Băse pică, doctorul câștigă șefia psd la buzău.Clar, au ieșit prea multe isprăvi, ca să nu zic infracțiuni ale unora, și nu s/a luat nici o măsură…

  2. Saracii , bosorogul asta mai crede ca va fi presedinte la psd ,mi-e mila de tine vasile , iar te lauzi singur pe sit.uri tu chiar crezi ca ponta e prost asa cum il faci tu in racnetul buzaului 🙂 am auzit ca are toate ziarele ponta ,alea in care il vorbeai numai de bine IPOCRIT CE ESTI !

  3. am uitat , are si emisiunile de la nefericitul tau de post tv. de la tv.buzau , vasile , unde tu graiai,numai de bine , il faceai mai deunazi BOLSEVIC , NESIMTIT , RASIST , sunt multe vasile , multe , dar tu spera in prostia ta , spera . p.s. Eu nu il suport pe boscodeala , chiar ma enerveaza ,nici nu l-am votat , dar tu esti tata nenorocirilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.