Încep schimbările la cârma instituţiilor deconcentrate din Buzău după ce USL a preluat puterea. Printre primele modificări operate de noua Putere se numără cea de la conducerea Poştei Buzău acolo unde USL şi-a impus om nou, în persoana lui Valeriu Nuţu. Noul director al Poştei vine în locul lui Raul Florescu, propulsat în funcţia de conducere de către PDL.
Valeriu Nuţu este angajat cu state vechi în cadrul Poştei Române, astfel că schimbarea a fost văzută cu ochi buni de angajaţi.
Raul Florescu nu avea are nici în clin, nici în mânecă cu postul pe care l-a ocupat până nu demult, fiind de profesie asistent medical.

C.D.

1 COMENTARIU

  1. Raul Florescu ……. omul acesta chiar nu isi cunoaste limitele…. D.le Preda ce faceti cu el ???? ca a jucat in iunie cu organizatia cum a vrut el si cum joaca el de obicei! El nu a suparat pe nimeni, a fost si cu popa si cu tociu zor nevoie ocupat si cu campania la BZ ca deh ele era bun de consilier judetean …..si fiind foarte ocupat la Bz nu a fost incomod ptr nimeni si e prieten cu toti (zice el)
    Ramnicul este al doilea mare oras din judet ! verificatii palaria susnumitului ca e prea mare ptr el si l-a cam luat ameteala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.