Masina Arhiepiscopie
Mașina de teren a rămas în dotarea Arhiepiscopiei

Limuzina Mercedes din dotarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei cumpărată pe vremea fostului arhipăstor Epifanie Norocel a fost vândută unui afacerist din București cu suma de 35.000 de euro. Banii vor fi folosiți pentru amenajarea unui cămin de bătrâne în localitatea Rătești, în locul în care a funcționat Liceul Teologic de Fete.
„A dat Dumnezeu să o vindem. Eu am cerut cam mult pentru că doream să fie măcar jumătate din preţul iniţial dar s-a vândut tot cu un preţ mai mare decât ne aşteptam, 35.000 de euro. A cumpărat-o cineva de la Bucureşti, o persoană fizică, un om pe care l-am cunoscut când eram la Bucureşti și care când a auzit că banii au o destinație socială nu a mai stat pe gânduri şi a cumpărat-o”,, a declarat Înaltpreasfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei
Inaugurarea așezământului social va avea loc pe data de 5 decembrie iar Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Ciprian, dă asigurări că până la acest eveniment vor fi făcute toate dotările, astfel încât persoanele care vor beneficia de serviciile azilului să se bucure de un confort de 4 stele.
„În ajunul Sfântului Nicolae vom inaugura partea din dreapta a căminului de bătrâne. Suntem în faza de dotare cu tot ceea ce este necesar, dar în condiții optime pentru că eu sunt foarte exigent. Lucrurile trebuie să fie făcute bine, de calitate și cu confort cam de 4 stele. Anul viitor vom amenaja și celălalt corp și totul se face pe cheltuiala Arhiepiscopiei, inclusiv funcționarea pentru un an de zile”, a declarat Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.