Scutaru, Badulescu, Preda
La Buzău, opoziția aproape că nu mai există, dar aceasta nu este decât liniștea dinaintea furtunii, spune părere deputatul democrat liberal Cezar Preda. Parlamentarul crede că Victor Ponta va pierde alegerile și că imediat după aceea clasa politică se va schimba.
„Prevăd un cutremur mai mare ca cel din 77 pe scena politică buzoiană după ce procurorii DNA au solicitat permisiunea de începere a urmăriri penale împotriva fostului ministru liberal al Internelor, Cristian David. Vom vedea de unde au în declarațiile de avere atâția bani mulți politicieni și de unde au atâtea terenuri. Acum toți tac și nu știu ce s-a întâmplat dar să știți că lucrurile vor ieși la iveală”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Deputatul buzoian mai spune că toți acei aleși care i s-au al[turat lui Victor Ponta, în timpul Ordonanței 55, în speranța că vor putea scăpa de problemele pe care le au cu legea s-au înșelat.
„Au greșit când au crezut că luptând pentru Victor Ponta vor reuși să întroneze în România un stat fără legi cu oameni care nu au nici tată și nici mamă și care fac ce vor. Nu va fi așa și după ce Klaus Iohannis va fi președinte se va schimba și clasa politică inclusiv la Buzău. Sper ca atunci să demonstrăm că Buzăul nu este printre cele mai roșii județe din țară, la coada județelor cu democrație reală”, a conchis deputatul PDL Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.