boaru2
Șeful Serviciului Urmărire, Executare şi Colectare Creanţe Fiscale Persoane Juridice din cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău, Liviu Cătălin Boaru va rămâne în arest la domiciliu așa cum a stabilit initial judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău.
Magistrații Curții de apel Ploiești au respins contestația formulată de angajatul Direcției Economice a Primăriei care solicita anularea măsurii arestului la domiciliu dar și pe cea a procurorilor DIICOT care vroiau arestarea preventivă a lui Liviu Cătălin Boaru pentru 30 de zile.
„ În baza art.425/1 alin.1 rap. la art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondate contestaţiile formulate de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Buzău şi inculpatul Boaru Catalin Liviu împotriva încheierii nr. 74 din 18 noiembrie 2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Buzău. Conform art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”

2 COMENTARII

  1. […] Șeful Serviciului Urmărire, Executare şi Colectare Creanţe Fiscale Persoane Juridice din cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău, Liviu Cătălin Boaru va rămâne în arest la domiciliu așa cum a stabilit initial judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău. Magistrații Curții de apel Ploiești au respins contestația formulată de angajatul Direcției Economice a Primăriei care solicita anularea măsurii arestului la domiciliu dar și pe cea a procurorilor DIICOT care vroiau arestarea preventivă a lui Liviu Cătălin Boaru pentru 30 de zile. „ În baza art.425/1 alin.1 rap. la art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondate contestaţiile formulate de Ministerul Public Sursă știre […]

  2. […] Șeful Serviciului Urmărire, Executare şi Colectare Creanţe Fiscale Persoane Juridice din cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău, Liviu Cătălin Boaru va rămâne în arest la domiciliu așa cum a stabilit initial judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău. Magistrații Curții de apel Ploiești au respins contestația formulată de angajatul Direcției Economice a Primăriei care solicita anularea măsurii arestului la domiciliu dar și pe cea a procurorilor DIICOT care vroiau arestarea preventivă a lui Liviu Cătălin Boaru pentru 30 de zile. „ În baza art.425/1 alin.1 rap. la art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondate contestaţiile formulate de Ministerul Public …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.