Liviu Ilie, fostul director al Finanțelor Publice s-a înscris în PRO România Buzău

0

Atât în țară cît și la nivel central, zeci de români vin zilnic către PRO România, atrași de notorietatea echipei de conducere, numele foștilor premieri Victor Ponta și Mihai Tudose  reprezentând o garanție pentru un un viitor mai bun, dar și pentru că ei consideră partidul nou înființat ca singura alternativă viabilă care poate lupta cu un PSD corupt,  mincinos și penal. Cu o listă pentru europarlamentare fără nici un cusur, din care face parte și comisarul european Corina Crețu, suntem siguri că PRO România va obține scorul de două cifre dat de multe sondaje de opinie independente, iar în acest sens, pregătirile noastre pentru alegerile din 26 mai sunt în toi.

Și organizația Buzău se află în febra acestor pregătiri, având întâlniri frecvente atât cu membri din teritoriu, dar și cu cetățenii din majoritatea  comunelor     județului, unde explică oamenilor de ce sunt atât de importante aceste alegeri pentru viitorul european al României. Iar receptivitatea celor cu care stăm de vorbă se poate vedea în numărul crescut de noi membri care aleg PRO România pentru a-și exprima voința politică.

Și cum foarte mulți buzoieni de valoare s-au înscris în ultima vreme în partidul nostru, ne bucurăm să anunțăm o nouă achiziție de marcă, Liviu Ilie, fostul director al Finanțelor Publice semnând zilele  trecute adeziunea. Despre el se pot spune multe, iar cei care-l cunosc știu că a fost cel mai longeviv director al instituției mai sus menționate, timp de zece ani ocupându-se de soarta finanțelor buzoiene, un adevărat luptător anticorupție, cu cele mai bune rezultate în recuperarea prejudiciilor de la cei care încercau să fenteze legile statului. Și cum acesta a venit pus pe treabă, încă din prima zi s-a implicat activ în activitățile curente, având un cuvânt important de spus, datorită notorietății sale, în economia politică a filialei Buzău a PRO România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.