Sfârșitul de săptămână le aduce buzoienilor două noi filme românești oferite gratuit de Centrul Județean de Cultură și Artă. Proiecțiile au loc în amfiteatrul din Parcul Tineretului iar intrarea este liberă.
Astfel, joi seară de la ora 21.00 buzoienii au ocazia să vizioneze filmul „Love Bus”, producție formată practic din cinci episoade separate, având fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureştiului. Filmul a fost turnat în regim independent, cu studenţi proaspăt absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” şi reprezintă debutul lor, colectiv, pe marile ecrane. Regia filmului este semnată de Roxana Andrei, Mihai Mincan, Constantin Radu Vasile, Andrei Georgescu, Florin Babei, iar din distribuție fac parte Ada Gales, Catalin Jugravu și Andrei Ion.
Vineri, tot de la ora 21.00, buzoienii sunt invitați la filmul lui Dan Pizza, „Kyra Kyralina”.
„Kyra Kyralina” este o adaptare a romanului scris de Panait Istrati, care spune povestea unei frumoase şi misterioase femei care, alături de mama ei, ajunge să îşi vândă farmecele bărbaţilor. Ecranizarea, care are o aură orientală, aduce pe marile ecrane atmosfera magică întâlnită în 1001 nopţi. Filmul îi are în distribuție pe Iulia Dumitru, Stefan Iancu, Corneliu Ulici, Iulia Cirstea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.