Senatorul Lucian Romașcanu le cere liberalilor,  într-o postare pe Facebook, să plece de la guvernare după ce un liberal de marcă, fost președinte al partidului, a recunoscut public că PNL a pierdut alegerile din 2020. Este vorba despre o declarație a Alinei Gorghiu, fost președinte al PNL, făcută în contextul alegerilor interne din PNL care a declarat că Ludovic Orban trebuie schimbat de la conducerea partidului întrucât în 2020 a pierdut alegerile în fața PSD.

„ESEU
MOTTO 1 – „PNL a pierdut alegerile”, Alina Gorghiu, VP PNL
MOTTO 2 – „Plecați acasă!”, bunul simț
Se întâmpla în iarna anului 2020. Nu era frigul iernilor de altă dată, nici zăpada așteptată. Vreme tocmai bună să mergi la vot.
Prin țară bântuia o pandemie care, ca prin min(ci)une, și-a redus virulența pentru a lăsa poporul să-i dea președintelui, la pachet, parlamentul și guvernul lui.
Poporul a zis „nu prea” și a dat câștigător un alt partid (PSD). Dar voința poporului e facultativă iar din pieptul PNL a răsunat un strigăt: „am învins!”
Nu, n-au învins, dar ce mai conta, trebuiau să justifice gestul care stătea să urmeze al președintelui, încredințarea guvernării.
Și așa, prin a doua min(ci)une, ne-am trezit cu o coaliție a pierzătorilor uzurpând puterea.
Dar, vine vremea adevărului. O entuziastă a falsului câștig și-a revenit și a cântat: PNL a pierdut alegerile
Repet noul și adevăratul adevăr: PNL A PIERDUT ALEGERILE
Plecând de la acest adevăr enunțat de un vicepreședinte al PNL, doamna Gorghiu este cea care a ales pocăința, se impune un singur lucru, URGENT:
PNL + USR + UDMR PLECAȚI DE LA GUVERNARE
Sunteți ilegitimi, incompetenți și antinaționali!”, a scris pe Facebook senatorul social-democrat Lucian Romașcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.