Primarii PSD din județul Buzău vor să atace în instanță hotărârea de Guvern prin care au fost alocați bani din Fondul de Rezervă al Guvernului către primăriile din întreaga țară. Anunțul a fost făcut de liderul interimar al PSD Buzău, Lucian Romașcanu care a explicat că toți aleșii PSD din județ vor ataca în instanță hotărârea de Guvern considerându-se nedreptățiți de împărțirea făcută de premierul Florin Cîțu.

„O hoție mai mare nu s-a întâmplat niciodată. În afară de faptul că la nivel național PSD a fost umilit prin repartizarea unor sume infime raportat la numărul de administrații pe care îl conduce constatăm că oamenii care reprezintă Guvernul la Buzău nu au făcut nimic pentru o repartizare echitabilă a resurselor în județ”, a declarat Lucian Romașcanu.

De asemenea liderul interimar al PSD Buzău a declarat că pe vremea când PSD a fost la guvernare comunele conduse de primari PNL au beneficiat de fonduri importante tocmai pentru a-și continua proiecte începute și pentru a se putea ține de promisiuni.

„Nu sunt buzoieni decât pentru 11 localități acești electroni liberi. I-am fi dorit activi pentru a se asigura c județul merge înainte așa cum a făcut și PSD. De altfel, PSD și-a asumat pierderea alegerilor locale la Vadu Pașii, Tisău și altele care au beneficiat de sume importante pentru dezvoltare și bineînțeles că primarii PNL au câștigat acolo pentru că au făcut treabă dar banii au fost dați de PSD. Acum este o bătaie de joc sinistră. PSD a făcut plângeri penale și fiecare primar din județ face plângere în instanță pentru anularea acestei hotărâri de Guvern în speranța unei împărțiri echitabile a acestor sume”, a mai declarat președintele interimar al PSD Buzău, Lucian Romașcanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.