Președintele interimar al PSD Lucian Romașcanu a susținut, joi, o conferință de presă în care a anunțat că a fost numit interimar în fruntea organizației județene la propunere a șefului PSD, Marcel Ciolacu cu votul membrilor Consiliului Politic Național.

„La ședința Consiliului Politic Național s-a votat însărcinarea mea cu poziția de președinte interimar al PSD Buzău. E o poziție onorantă dar este una temporară pentru că o poziție de președinte de organizației se câștigă prin vot și am ca misiune să duc mai departe activitatea curentă a partidului pe perioada cât domnul Marcel Ciolacu este prins cu activitățile de la nivel național. Îi mulțumesc pentru onoare și sper să reușim să ducem mai departe ceea ce dumnealui a făcut la Buzău”, a spus Lucian Romașcanu.

De asemenea, președintele interimar al PSD a spus că nu cunoaște că numirea sa în noua funcție să deranjeze pe cineva și a promis că întreagă echipă a partidului va rămâne unită. Totodată, Romașcanu a explicat că nu există un conflict între președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și primarul municipiului Buzău Constantin Toma ci doar o diferență de idei.

„Nu există un conflict între domnul Neagu și domnul Toma. Eu nu l-aș numi conflict. Spuneți-mi dacă în opinia dumneavoastră acest aparent conflict a pus vreo frână dezvoltării Buzăului atât ca municipiu cât și ca județ. Și domnul Neagu și domnul Toma sunt reprezentanți extrem de importanți ai PSD care gestionează niște lucruri extrem de importante iar diferențele de opinie au putut da impresia de conflict datorită ieșirii în spațiul public înainte de a sta la masă. Domnul Neagu este în continuare președinte executiv al PSD Buzău și mâine dimineață voi avea o întâlnire cu dumnealui a lămuri poziția dumnealui ca și funcție în partid”, a mai spus Lucian Romașcanu care a explicat că Neagu nu a putut fi prezent la conferința de presă din cauza unei întâlniri cu primarii localităților din componența Ținutului Buzăului în vederea pregătirii vizitei reprezentanților UNESCO la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.