Incepand cu 3 septembrie, noi optiuni de distractie si divertisment vor fi disponibile in centrul comercial Winmarkt Buzau, din centrul orasului. WiniLand, locul de joaca pentru copiii, si GameLand, spatiul de distractie pentru tineri si adulti, se redeschid publicului in deplina siguranta. Spatiile de divertisment din interiorul mall-urilor si a centrelor comerciale au fost inchise timp de un an si jumatate, in urma restrictiilor impuse de autoritati. 

La GameLand, vizitatorii pot opta pentru biliard, ping-pong sau jocuri pe calculator pe noile Playstation 5. La WiniLand, copiii au la dispozitie un spatiu generos cu gonflabile, structuri modulare, trambulina si alte elemente pentru joaca in voie.

Spatiile sunt complet igienizate si pregatite pentru a primi vizitatorii in conditii de siguranta. Masca de protectie este obligatorie de purtat in interior, cu exceptia copiilor mai mici de 5 ani.

De asemenea, accesul in locatie se va face respectand masurile de protectie impuse de autoritati, pentru aceasta perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.