Actorul italian Franco Nero, o legendă a cinematografiei care a jucat în peste 200 de filme și care va împlini în noiembrie 80 de ani a ajuns marți seară la Buzău unde este invitat să participe la „Buzău International Arts Festival”. În cadrul festivalului este programată, miercuri, proiecția filmului „Django” lansat în anul 1966 care îl are ca protagonist pe actorul italian iar la final acesta se va întâlni cu spectatorii pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Nero a fost primit, miercuri dimineață la sediul Primăriei unde a aflat de la primarul Constantin Toma despre realizările și planurile de viitor ale municipalității.
„Mi s-a spus azi că multe lucruri minunate se fac aici în zilele astea și primarul mi-a vorbit înainte să vin aici despre Buzău. Pot spune că știu foarte multe și asta din cauza lui. Cred că deja știu de fapt totul. Mi-a spus că Buzăul a câștigat în fața Parisului competiția pentru brandul de oraș de la Londra dar și că plănuiește să extindă orașul și să se unească cu o comună vecină și cred ca ar fi minunat asta…. Deci…. pot spune că știu multe despre Buzău”, a spus actorul italian la întâlnirea cu jurnaliștii de la Palatul Comunal.

În altă ordine de idei Franco Nero a spus că se simte bine la Buzău și că a cunoscut oameni drăguți. Totodată acesta a spus că fiecare festival este important pentru că oferă ceva iubitorilor de cinema.

„La ce mă aștept de la acest festival? Pai in primul rând mă simt foarte bine aici. Ca acasă pot spune. Oamenii pe care i-am cunoscut sunt foarte drăguți și asta este un lucru bun. Este o experiență ca multe altele pe care le-am avut în viața mea pentru că cinemaul mi-a dat posibilitatea să călătoresc în toată lumea, să mă întâlnesc cu guvernatori, regi, prinți și prințese și totodată mi-a dat posibilitatea să iau masa cu sute de oameni fie ei oficiali, fermieri sau alte tipuri de oameni… Pentru moment mă simt foarte confortabil aici și cred că va fi o experiență din viața mea pe care o voi tine pentru mine. Toate festivalurile sunt importante fie că sunt mici sau mari pentru că ele oferă ceva oamenilor care iubesc cinemaul”, a mai spus Franco Nero.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.