Lucrările la un nou sector al autostrăzii ce va lega Buzăul de Ploiești au demarat, luni pe sectorul Dumbrava-Mizil. Senatorul Vlad Pufu a anunțat pe pagina sa de Facebook că asocierea italo-română care a câștigat licitația a preluat amplasamentul și va demara lucrările care trebuie finalizate în termen de 20 de luni.

„Pizzaroti – Retter începe lucrările pe lotul Dumbrava – Mizil al A7
Astăzi încep lucrările pe lotul 1 Dumbrava – Mizil din tronsonul Ploiești – Buzău al Autostrăzii A7, prin predarea amplasamentului către asocierea italiano-română Pizzarotti-Retter. Constructorul urmează să execute, în prima fază, lucrări de pregătire a amplasamentelor, deminări, decopertări de vegetație și descărcări arheologice. Odată încheiată această etapă, vor începe lucrările pe acest lot.
Lotul 1 Dumbrava – Mizil are o lungime de 21 de km, iar lucrările includ 14 poduri, un pasaj și două noduri rutiere. Termenul de execuție pe care îl are la dispoziție constructorul este de 20 de luni.
Acesta este al doilea lot al tronsonului Ploiești – Buzău al A7 care intră în execuție, după cel de la Mizil la Pietroasele”, a scris pe pagina sa de Facebook senatorul buzoian.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.