Cunoscutul medic cardiolog Adrian Mihai Negoiță, șeful Secției Cardiologie din Spitalul Județean Buzău, a fost găsit mort  sâmbătă dimineața, în zona  casei pe care o avea la Vadu Oii.

Din primele date, medicul se afla la locuința de la țară, alături de persoane dragi, alături de care avea de gând să petreacă de ziua sa, care fusese joi, pe 22 iunie.

El a fost descoperit  sâmbătă dimineață, cu lovituri la cap. Sosiți la fața locului, medicii de la Ambulanță au încercat zeci de minute să-l resusciteze, și chiar la un moment șeful UPU, Adrian Zoican, a solicitat un elicopter SMURD, însă, din păcate, inima renumitului cardiolog a încetat să mai bată, iar echipajul de pe elicopter a făcut cale întoarsă. Circumstanțele în care s-a produs decesul sunt încă neclare. Nu se știe dacă doctorul a suferit un infarct și a căzut secerat la pământ ori dacă s-a împiedicat și a căzut cu capul de treptele casei ori de o bordură.

Adrian Mihai Negoiță avea 36 de ani și lucra de doi ani în Spitalul Județean Buzău, fiind singurul medic cu competențe  în angiografie și alte investigații specifice. Era apreciat de colegi și de pacienți deopotrivă, fiind considerat un foarte bun specialist.

Adrian Mihai Negoiță este fiul cardiologului Adriana Negoiță, care profesează de asemenea în Spitalul Județean Buzău.

Întregul personal din Spitalul Județean Buzău este în stare de șoc. Cea mai mare unitate spitalicească buzoiană a mai pierdut, brusc, un doctor, luna trecută. Anca Marinescu care activa în  Unitatea de Primire Urgențe a murit pe 30 mai la locuința sa din Scutelnici, fără a da în prealabil semne că ar suferi de ceva.

Dumnezeu să-i ierte!

 

6 COMENTARII

  1. nu exista cuvinte sa exprime durerea ! sa ne gandim doar ca DUMNEZEU l-a vrut acolo sus pentru ca fost prea bun pentru noi pe pamant!DUMNEZEU sa-l odihneasca si sa dea putere familiei sa poata accepta aceastasoarta!
    DUMNEZEU sa-l ierte!

  2. Cuvintele nu pot exprima aproape nimic, socul este prea mare. …mergem la medic sa ne ajute si ne ajută. …,dar pe el nu l-a putut ajuta nimeni. ..cruntă soartă. Condoleanțe familiei și multa putere! Dumnezeu sa – I odihnească în pace și sa aibă grijă de sufletul lui!

  3. Dumnezeu sa te odihneasca Adi si te aiba in paza Lui! Un om bland si vesel, un bun prieten si coleg! Dumnezeu sa va ajute Aura, d-na doctor Negoita si Danut sa treceti aceasta foarte dureroasa despartire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.