Update:Ancheta politistilor desfasurata la Vadu Oii,la locuinta medicului Adrian Negoita,s-a finalizat. Anchetatorii exclud varianta unei crime,cel mai probabil fiind vorba despre un accident dramatic. Necropsia care urmeaza a fi efectuata va stabili cu exactitate cauza mortii regretatului doctor.

O echipă de polițiști sub coordonarea unui procuror criminalist se deplasează  sâmbătă în localitatea Vadu Oii, pentru a cerceta împrejurările în care a murit renumitul cardiolog Adrian Negoiță, șeful secției de Cardiologie din Spitalul Județean Buzău.

Anchetatorii vor face cercetări la fața locului și vor discuta cu apropiații cunoscutului doctor, pentru ca atunci când va veni și rezultatul necropsiei, să se stabilească cu exactitate cauza nenorocirii.

La acest moment, anchetatorii iau în calcul două variante: fie medicului Negoiță i s-a făcut rău și a căzut la pământ, fiind găsit sâmbătă dimineață de către cei apropiați, fie s-a împiedicat accidental  și a căzut cu capul, lovitura fiindu-i în final fatală.

La acest moment, anchetatorii nu merg pe varianta unei crime, ci mai degrabă pe cauze medicale care au condus la acest deznodământ tragic, însă doar rezultatul necropsiei va face lumină în acest cumplit caz.

Medicul Adrian Mihai Negoiță a fost găsit sâmbătă dimineață în curtea casei sale de vacanță din Vadu Oii, acolo unde se afla cu mai mulți prieteni, cu care își sărbătorea ziua de naștere, care fusese pe 22 iunie. Cardiologul a fost descoperit vânăt de către prieteni, căzut la pământ, intr-o balta de sange, fără a se ști momentul în care s-a produs nenorocirea.  Aceștia au sunat la Ambulanță. Sosiți la fața locului, medicii de la SAJ Buzău l-au resuscitat pe tânărul doctor, însă în final a fost declarat decesul.

Trupul doctorului s-ar afla acum la Spitalul Orășenesc din Nehoiu. Adrian Negoiță avea 36 de ani, fiind șeful Secției Cardiologie din Spitalul Județean Buzău. Un medic tânăr, apreciat pentru profesionalismul său și pentru dăruirea  și implicarea de care dădea dovadă în lupta pentru  salvarea pacienților care-i ajungeau în grijă.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-l ierte.Un om deosebit. Asa medici se nasc si cresc foarte rar. Condoleante familiei.
    Un pacient ale carui zile de viata au fost prelungite de tratamentul si sfatul d-lui Dr Adrian NEGOITA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.