Toată lumea este în stare de șoc după moartea cunoscutului doctor cardiolog Adrian Mihai Negoiță, la doar 36 de ani. Cei apropiați, colegi de profesie, simpli pacienți ori doar cei care au auzit de doctorul de inimi sunt înmărmuriți de sfârșitul brusc și crud al celui cunoscut pentru dăruirea cu care-și făcea meseria dar și pentru blândețea și bunătatea sa.
De când a murit tânărul doctor curg mesajele din partea celor care l-au cunoscut și care regretă trecerea în neființă a lui Adrian Negoiță.
” Cu sufletele sfâşiate de durere şi cu inimile îndoliate, anunţăm trecerea la cele veşnice a domnului doctor Adrian Mihai Negoiță – medic specialist cardiolog și șef secție Cardiologie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău. Un medic profesionist, un suflet nobil, generos și bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă multe lacrimi şi un gol imens în sufletele noastre.
În aceste clipe de tristeţe şi grea încercare, suntem alături de familie și le transmitem sincere condoleanțe !
Dumnezeu să îl odihnească în pace !” a transmis personalul Spitalului Județean Buzău.

”Azi cerul se deschide să primească un suflet curat. Ai fost și vei rămâne un mare exemplu de curaj și voință pentru noi toți. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, și mai ales în sufletul și amintirea mea !Dumnezeu să te ierte !” a scris si managerul Spitalului Județean Claudiu Damian, șocat de pierderea unui bun prieten și unui doctor în care întregul spital își punea toate speranțele.

„Ne pleaca copiii si e mare pacat:de ei, de noi, de toti care raman in urma si au nevoie de cei plecati.Cand sunt mici ne este frica si de o linie de temperatura in plus.Cand sunt mari,la casele lor ,grija de ei nu inceteaza si ne trezim noaptea fara sa mai adormim pana dimineata.Ne gandim la divinitate ca la un judecator suprem…. si atunci de ce  se duc tinerii si raman batranii?Ajungem la o varsta cand ne punem mai multe intrebari decat ne puneam in copilarie.E nedrept in primul rand pentru ei si apoi pentru noi.I-am crescut,ne-am straduit sa-i educam ,poate i-am fortat sa invete mai mult decat isi doreau,au ajuns oameni mari si pleaca.Daca ar fi plecat in alte tari i-am fi asteptat sa vina, dar asa…Imi pare atat de rau ca Ralu a mea a plecat la 36 de ani,imi pare rau de Adrian ca a plecat la aceeasi varsta…imi pare atat de rau pentru oricare copil care pleaca la varste nedrepte.Sunt sigura ca multa lume ii regreta sincer,dar nenorocirea e pe deplin a parintilor.Cunosc bine familia Negoita si-mi pot permite sa le spun doar atat:Purtati-va cu demnitate durerea,asa cum ati trait pana acum,durere care va fi permanenta.Lui Adrian ii doresc liniste si lumina!”, a scris pe Facebook și notarul Rica Filip.

Doctorul Florian Stoian, medic specialist cardiolog, a scris pe blogul său după moartea lui Adrian Negoiță un mesaj sfâșietor în care vorbește despre cel care i-a fost bun prieten.
Redăm intregral mesajul dr. Florian Stoian:
”L-am cunoscut în cei doi ani petrecuți în Fundeni. Daca la o masa de la Gorjeanca, acolo unde ne întâlneam la pranz, sau pe vreo sectie auzeai pe cineva râzând, sau cel mai des vorbind clar și apăsat despre arterele coronare ale oamenilor, despre ce greu a fost în garda de infarct, ce cazuri deosebite au fost noaptea, ei bine, acolo era Fraticu’ -Adi Negoiță. Dacă vroiai sa programezi mai repede o coronarografie, pana sa ajungi la seniori, îl sunam pe Adi Negoiță. Conduceam amândoi marca Honda, el un Civic negru cu număr de Buzău, eu un Accord și deseori vorbeam despre cum merg masinile. Venea și el lunea dimineața la prima ora, ca toți „navetiști” veniți sa învețe medicina în București. Fugea de însurătoare, apoi își găsise destinul și se lauda cu cele doua fete. Se implicase în Cardiologie interventionala trup și suflet, era unul din putinii acceptați zi și noapte la Cateterism, avea mana bună, fusese format în tradiția Fundenilor. A început curajos munca și în privat, la Buzău, avea un viitor nemaipomenit. Ultima data ne-am întâlnit la o conferință medicala și am glumit cu el, invitandu-l serios la o colaborare cu spitalul unde lucrez.
Iar azi, fiind departe de tara, am citit înmărmurit ca Adi a murit! Puține mai pot spune, un tânăr doctor a părăsit aceasta lume în mod nedrept și prematur, lăsând în urma regrete și amintiri!
Rămas bun, Adi Negoiță, suflet mare în care încapea tot Pământul și tot mai rămânea loc, Dumnezeu sa îți lumineze calea și sa te așeze în lumea drepților, iar noi, cei rămași, vom povesti mereu de băiatul vesel din Buzău venit în București sa învețe meserie și ajuns OM MARE !”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.