Luna septembrie este așteptată cu sufletul la gură și de democrat-liberalii buzoieni. Pe lângă faptul că vor afla cu cine se vor lupta ]n cursa pentru câștigarea fotoliului de președinte al Consiliului Județean, tot atunci vor hotărî și pe cine vor arunca în luptă la Primăria municipiului Buzău și la Consiliul Județean. Chiar dacă președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, și-a anunțat deja candidatura la Primăria municipiului, nimic nu este bătut în cuie. Deputatul PDL, Valeriu Alecu a precizat astăzi într-o conferință de presă că: ”Preda și-a manifestat intenția de a candida la Primăria Buzău, dar în structurile de conducere ale partidului nu am stabilit clar cine va fi candidat. În luna septembrie, probabil că se va lua această decizie și atunci vom anunța și candidatul la Primaria municipiului și pe cel de la Consiliul Județean.”
Conform democrat-liberalului Valeriu Alecu, dacă în privința postului de primar al Buzăului lucrurile sunt oarecum stabilite, în ceea ce privește funcția de la județ sunt luați în considerare mai mulți candidați.
”În structurile de conducere ale partidului nu s-a luat în discuție cine va fi candidat. Avem mai multe variante, una din ele pe care a făcut-o publică și Preda, este aceea de a candida Beganu”, a declarat deputatul PDL, Valeriu Alecu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/08/Valeriu-ALECU.mp3|titles=Valeriu ALECU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.