UPDATE 16.20:

Circulația pe DN2 E85, blocată în această după amiază din cauza unui accident la Gura Câlnăului, a fost reluată în jurul orei 16.00, după aproape două ore.  Coloanele de mașini lungi de 4-5  kilometri s-au pus în mișcare, însă circulația se desfășoară, în continuare, cu dificultate, având în vedere că este vineri iar mulți pleacă de acasă, în zonele turistice din Moldova.

Traficul rutier pe artera europeană a fost închis în jurul orei 14.00 după ce un taxi a fost spulberat de un TIR al cărui șofer nu a mai putut să evite atoturismul care efectua o manevră în localitatea Gura Câlnău. Deși autoturismul Logan a fost distrus aproape în totalitate, taximetristul, un tânăr de 21 de ani, a suferit răni care nu îi pun viața în pericol.

15:23

Traficul pe șoseaua europeană pe DN 2 E 85 între Buzău și Râmnicu Sărat este blocat în ambele sensuri,  după ce în localitatea Gura Câlnăului a avut loc un accident de circulație în jurul orei 14.00.
Potrivit polițiștilor care se află la fața locului, vinovat de accident ar fi taximetristul care ar fi  încercat să facă o manevră pe șosea iar un un  TIR înmatriculat în Dâmbovița care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău a frânat brusc  pentru a-l evita, semiremorca a atins un parapet de pe marginea drumului iar  cabina TIR-ului a fost proiectată pe contrasens, moment în care a lovit violent autoturismul Logan.  În urma impactului,  Loganul a fost distrus complet iar șoferul care era singur în mașină a fost transportat de urgență la spital.
Din cauza accidentului, circulația pe DN 2 E 85, în zona localității Gura Câlnăului este blocată, în această după amiază, pe ambele sensuri, coloanele de mașini fiind de circa 4-5 kilometri.
Revenim cu detalii!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.