Ieri, Organizația Județeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu a susținut o conferință de presă în ideea de a încerca să risipească incertitudinea în ce privește conducerea acestui partid politic la Buzău.
Astfel, am putut afla că preșdintele Mircea Ion nu mai este da fapt președinte, fiind înlocuit printr-o decizie de la București de un aproopiat al lui Dan Diaconescu și anume Eduard Dumitrașcu care va fi în fruntea „poporului”, la Buzău, cel puțin 30 de zile. Debarcarea lui Mircea Ion s-a făcut, conform noului președinte în funcție, din cauză că, timp de o lună cât a condus destinele partidului, activitatea sa politică a fost sub așteptări. Prin urmare, după congresul desfășurat în Capitală s-a convenit de comun acord ca buzoianul Mircea Ion să rămână prim-vicepreședinte, decizie schimbată, irevocabil, în urma ieșirilor publice ale acestuia.
Mai mult, noul președinte de filială, Eduard Dumitrașcu, care declară că nu își dorește să obțină nici o funcție publică la Buzău, consideră că venirea lui Mircea Ion în rândurile partidului lui Dan Diaconescu ar fi făcut parte dintr-un plan pus la cale de nimeni altul decât actualul lider al UNPR Buzău, senatorul Ion Vasile, același care, la începutul anului trecut, îl prezenta pe Mircea Ion drept un conservator veritabil.
În rest, ceață densă în ceea ce privește organizația de la Buzău a PP-DD. Numărul de mebri rămâne o enigmă întrucât fiecare președinte care a trecut pe la conducerea partidului își ține la secret baza de date. „Nu se poate spune clar un număr de membri pe care PP-DD îi are la Buzău pentru că eu nu am intrat deocamdată în posesia bazei de date integrale. Am primit doar frânturi de la diverși oameni, unii de la care nici nu mă așteptam, dar eu mai încerc încă să fac rost de ea. În caz că nu voi reuși am să pun mâna pe telefon și am să-i rog pe domnul Ion Vasile sau pe domnul Victor Mocanu să mi-o pună la dispoziție pentru că se pare că această bază de date a membrilor PP-DD este știută de toată lumea, mai puțin de mine”, a declarat, noul șef al PP-DD Buzău, Eduard Dumitrașcu.
Chiar dacă partidul lui Dan Diaconescu nu a avut până acum o mână prea bună la Buzău, schimbând lunar președinții de organizație, un singur lucru rămâne cert. Organizația de la Râmnicu Sărat este condusă, chiar dacă nestatutar, de președintele Marian Neață, însă și acesta va trebui confirmat prin alegeri.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

 1. O adunare mai mare de maimutoi cum a fost duminica la linsul in c.. al lui diaconescu nu am mai vazut de la sedintele cu analfabeti ale unpr.
  Ce rusine pentru ROMANIA ca exista asemenea lepadaturi!
  De-asta s-a ajuns unde s-a ajuns ! Ca exista asemenea personaje cum ati pomenit: Ion Vasile, Mocanu, Dumitrascu,Neata, Mircea, etc…

 2. Foarte slabă echipa de informaţii a observatorului nostru de la care aşteptam mult mai mult profesionalism. Păi iată câteva date culese de mine întâmplător(cifrele dunt cu plus, minus 5% adevărate)
  Beceni-180 membri, Cernăteşti 35, Săpoca Mărăcineni 78, Berca 320 semnături, Scorţoasa 25o semnături, Cislău 130, Calvini 258, Chojdu 130….etc.
  Nu ar strica să fiţi mai la curent cu activitatea acestor scursuri ale dejecţiilor politice din judeţul Buzău!

 3. Cand vad scursura asta umana la otv , daca astia sunt viitori politicieni ai Romaniei , eu spun sa emigram. Mai vad pe cineva in poza asta dar sper sa visez,nu cred ca e adevarat ….Ce cauta infractorii astia in politica ?
  De fapt cum e cretinu ala de Diaconescu asa sunt si parazitii de langa el .
  dumitrascule , ai muncit si tu o zi, o zi in viata ta , macar o zi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.