Duminică la ora 17, când parcurile orașului erau pline de oameni, iar cele 26 de grade de afară te trimiteau cu gândul la vacanța de vară, în Sala Sporturilor se transpira la greu. Băieții de la HC Buzău trăgeau tare sub biciul antrenorului P.Milosevic, iar în pauzele de hidratare se interesau de rezultatul fetelor de la Gloria din meciul contra oltencelor din Slatina. (Când au auzit de cele opt goluri diferență la pauza mulți dintre ei au rostit magicul “Bravo”, ceea ce destramă definitiv mitul rivalității agresive dintre cele două grupări.)

Mai e o singura săptămână de handbal masculin, iar marți debutează ediția 2021 a Cupei României. “Avem o singură absență în lot, este interul stânga Amin Yousefinejad. El s-a accidentat destul de serios pe finalul sezonului din Liga Zimbrilor. Săptămâna trecută a făcut un control amănunțit și un RMN la o clinică din Cluj-Napoca, iar medicul i-a prescris o pauză de câteva zile, apoi programul de recuperare se va desfășura sub coordonarea medicului de la Naționala țării sale”, ne-a declarat Răzvan Voicu, directorul sportiv al clubului buzoian.

Vizavi de meciul de marți, contra Timișoarei, oficialul nostru se simțea la fel de emoționat că în vremea copilăriei, atunci când a primit cadou prima minge de fotbal. “Nici nu pot să-mi închipui cum ar trebui să ne bucurăm dacă am face cine știe ce ispravă săptămâna asta! Meciul împotriva bănățenilor va avea o intensitate majoră, iar ambițiile adversarilor noștri se vor dubla. Ei nu uita de înfrângerile pe care le-am administrat în campionat, dar nici de faptul că Mister Milosevic și alti trei jucători au apărat culorile violete până anul trecut. Apoi, în cazul unei victorii, ne așteaptă coliziunea cu Dobrogea Sud, unul dintre granzii handbalului românesc din ultimii 20-30 de ani. Luăm meci cu meci, așa cum am făcut-o și până acum, ne vom mobiliza ca pentru o finală de campionat mondial și vom lupta cu motoarele turate 110 %!”

Două ore de antrenament sâmbătă seara de la 18, altele două duminică și ritmul se vă menține și luni la ora prânzului. Lupii Buzăului nu promit victoria, dar putem fi absolut sigur că vor lupta să o obțină!

Vali Mocanu   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.