Peste o suta de motocicliști au participat, sâmbătă la prânz la un marș de conștientizare a prezenței motocicliștilor pe străzi organizat de clubul buzoian B-Zones RC Buzău. Motocicliști din Buzău, Vrancea și Ialomița au mers pe principalele artere din municipiul Buzău împărțind pliante, odorizante auto și atenționându-i pe șoferii de autovehicule că strada este și a lor. Alături de ei, pe un scuter, în calitate de motociclist, a participat și prefectul județului Buzău Silviu Iordache.

Ulterior, motocicliștii s-au strâns pe platoul din centrul orașului unde cei mai experimentați dintre ei le-au vorbit celor adunați despre siguranța în trafic. De asemenea, au luat cuvântul un reprezentant al UPU/SMURD și și un reprezentant al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzău care i-a rugat pe posesorii de vehicule pe două roți să manifeste prudență maximă în trafic pentru a reduce la minim evenimentele rutiere nedorite.

La final motocicliștii s-au retras la clubul B-Zones RC unde au rămas la povești alături de un ceaun de fasole acompaniat de mici și cârnați de Pleșcoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.