Parlamentarii buzoieni au înțeles, după mai bine de jumătate de an de mandat, să colaboreze pentru județul pe care îl reprezintă dincolo de culoare politică. Astfel, dintr-o postare pe Facebook a deputatului Romeo Lungu putem afla cum împreună cu deputatul Gabriel Avrămescu deputat PNL de Buzău au pus pe primul loc interesul județului și au depus amendamente pentru ca Ținutul Buzăului să poată primi bani pentru Investiții Teritoriale Integrate.

„Astăzi am lăsat #lupta #politică în spate și alături de colegul de la PNL, Gabriel Avrămescu, am pus interesul #Buzăului pe primul loc. Împreună am reușit să introducem în cadrul PLX 507/2020 un #amendament prin care și #ȚinutulBuzăului să primească asistență tehnică și financiară pentru proiectele de #dezvoltare prin Investiții Teritoriale Integrate”, a scris pe Facebook Romeo Lungu.

La rândul său, colegul de Cameră, Gabriel Avramescu anunță pe aceiași rețea de socializare că: „Ținutul Buzăului-Regiune #ITI (Investiții Teritoriale Integrate), proiectul meu de suflet! Am promovat în nenumărate rânduri, însemnătatea atragerii de fonduri externe într-un context integrat pentru dezvoltarea regiunilor cu potențial economic și social, precum este și #ȚinutulBuzăului. De aceea, în Parlamentul României, în calitate de deputat al buzoienilor am depus, alături de colegii mei, un amendament, prin care am cerut includerea la finanțare și a Ținutului Buzăului (județele Buzău, Vrancea și Prahova), regiune care nu figura până acum deloc. Astfel, Buzăul va fi printre județele ce ar putea primi finanțare din fonduri nerambursabile destinate dezvoltării regionale în România, prin ADR Sud-Est. Vezi PL-x nr.507/2020, www.cdep.ro Iată că am reușit să mai facem un pas pentru #buzoieni, pentru județul #Buzău, pentru #România! ”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.