Mai multe misiuni de salvare a unor persoane cu probleme medicale din zonele izolate de nămeţi se desfăşoară astăzi în judeţul Buzău.

Până la orele după amiezii fuseseră salvate mai multe persoane cu probleme medicale care locuiesc în zone acoperite de nămeţi cât casa şi la care ambulanţele şi armata nu au putut ajunge. Până acum, au fost transportate cu elicopterul din zone izolate un bebeluş de un an şi două luni cu mama lui din localitatea Cilibia, copilul având probleme respiratorii, un dibetic decompensat din Brăgăreasa, o persoană cu o criză hipertensivă din Căldărăşti dar şi un cioban izolat în nămeţi, în localitatea Padina de trei. Omul de circa 60 de ani nu are probleme medicale însă a stat izolat în nămeţi 3 zile. Bărbatul este extrem de speriat pentru că nu se mai aştepta să fie salvat din zona izolată.

Toţi aceşti pacienţi au fost preluaţi de salvări şi duşi la Spitalul Judeţean Buzău pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Tot la spitalul din Buzău au ajuns astăzi mai mulţi bolnavi salvaţi de armată din zona Mihăileşti, de asemenea izolată de nămeţi.  Este vorba despre un bătrân cardiac, o femeie cu probleme neurologice şi un bebeluş cu probleme respiratorii.

 

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.