Camera Deputaților a adoptat miercuri schimbarea legislației electorale în cee ace privește votul românilor din diaspora. Astfel, potrivit noilor modificări alegătorii din diaspora vor putea să voteze pe parcursul a trei zile, începând de vineri de la ora 12:00, vor puutea vota la alegerile parlamentare și prezidențiale prin corespondență cu înregistrarea prin înscrierea într-un formular online, se vor organiza secții de votare pentru localitățile sau grupurile de localități în care au optat să voteze cel puțin 100 de alegători, cu acordul autorităților din statul gazdă, listele suplimentare vor fi generate în format electronic, iar termenul până la care se poate vota se va putea extinde până la ora 23:59, în cazurile în care prezența la secțiile de votare face necesar acest lucru.

„Ușor, dar sigur opoziția rămâne în pană de idei după ce rând pe rând toate subiectele lor de propagandă pe care le ventilează stereotip de atâta timp sunt eliminate.

Azi s-a mai demontat un mit: am adoptat cu o majoritate covârșitoare în Camera Deputaților legea prin care vor fi eliminate toate blocajele la votul din diaspora. Iar pe 1 iulie am depus proiectul de revizuire a Constituției în sensul transpunerii rezultatului referendumului din 26 mai.

Așadar, dragi colegi din opoziție, care este programul vostru politic, care sunt soluțiile concrete și viziunea pentru țară?! Sau vă rezumați doar la lozinci și postări pe rețelele sociale?!”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.