Președintele PSD, Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț din istoria recentă a PNL în care Dorin Bădulescu, fost liberal convins spunea că nu are ce să caute alături de actualul șef al PMP Buzău, partid pe listele căruia candidează pentru un post de senator.

Unde e doctrina, care e partidul?

Întâmplările din imagini depăşesc scenele din piesele lui Caragiale: Atanasiu îl invită pe Adrian Mocanu la şedinţele PNL pentru a i se alătura “demersului” său de a face performanţă.
Caton Mateeşescu şi Dorin Bădulescu spun că Adrian Mocanu nu are ce cauta în echipa lor, iar de câteva zile bune îi vedem cum defilează în campania electorală braţ la braţ.

Unii dintre aceşti politicieni care nu au înţeles cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie vor deveni în scurt timp atât de mici… aşa de mici cât va fi TVA-ul după 11 decembrie.

Chiar dacă nu aş fi un PSD-ist convins şi subiectiv, acestor schimburi de personaje rupte din Caragiale, vă spun sincer, eu nu le-aş acorda votul de ȋncredere niciodată. Suntem totuşi în 2016!

Buzoieni, voi înţelegeţi ceva din politica lor?


PSD BUZAU/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.