USL Buzău respinge categoric acțiunile violente și campania murdară pe care Cezar Preda o duce în Buzău împotriva candidatului USL, Marcel Ciolacu. Îi cerem lui Cezar Preda să facă un gest de responsabilitate față de buzoienii pe care i-a dezamăgit de atâtea ori și să se retragă din campania electorală. În ultimile zile, candidatul ARD, Cezar Preda a distribuit împreună cu echipa sa de campanie materiale de presă negative la adresa candidatului USL, Marcel Ciolacu.
„Am venit în faţa buzoienilor cu proiecte şi cu o campanie electorală curată, fără minciuni şi fără intoxicări. Campania de dezinformare pe care Cezar Preda o duce de câteva zile în Buzău este dovada disperării sale în faţa realităţii că nu va mai fi deputat în viitorul Parlament. Resping categoric minciunile pe care Cezar Preda şi echipa sa de campanie le-au spus în materialele de campanie distribuite şi îi cer candidatului ARD să îşi ceară scuze public pentru această campanie de dezinformare. Eu am venit cu proiecte concrete pentru dezvoltarea oraşului nostru, pentru a aduce noi investitori şi pentru a contribui la crearea de noi locuri de muncă. Lipsa de proiecte a lui Cezar Preda şi inactivitatea sa de 8 ani în Parlament nu pot fi mascate de intoxicările de campanie ale ARD” a declarat candidatul USL, Marcel Ciolacu.
Cu două zile înainte de votul din 9 decembrie, Cezar Preda face dovada incapacităţii sale în Parlamentul României. Lipsa de proiecte, absenţa dialogului direct cu electoratul şi disperarea că va pierde alegerile îl face să recurgă la astfel de gesturi care nu fac cinste buzoienilor sau domniei sale. Limbajul suburban şi lipsa oricărei măsuri a bunului simţ caracterizează această ultimă acţiune de campanie a lui Cezar Preda şi va fi taxată prin votul buzoienilor din 9 decembrie.
Cezar Preda nu se află la prima abatere atunci când vine vorba despre acţiuni murdare de campanie. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Cezar Preda şi echipa sa de campanie au agresat membrii echipei USL, în timpul unor activităţi în comuna Mărăcineni, în urma cărora doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă şi au fost internaţi în spital.

3 COMENTARII

  1. Așa e , preda trimite body-guarzi după caravana sa la 10 metri , dacă cineva după caravana spune ca preda e ăla care a tăiat pensiile in guvernul boc , sar imediat băieții cefosi si ii agreseaza verbal pe oameni ( intra in casa bosorogule ) așa i-a spus bunicului meu !
    Preda e mincinos si manipulator
    In spatele lui sta tot timpul o mașina a SRI !
    Ce caută SRI in campanie electorală cu preda !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.