Veste buna pentru buzoieni venită din partea vicepremierului Marcel Ciolacu. Într-o postare pe Facebook, președintele PSD Buzău spune că 750 de milioane de lei vor ajunge în următorii trei ani în Buzău prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Banii la care face referire vicepremierul Ciolacu vor finanța nu mai puțin de 131 de proiecte, printre cele mai importante fiind reabilitarea Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

Am promis, am făcut! Aproape 750 de milioane de lei vor ajunge până în anul 2020, prin programul PNDL II, în județul Buzău. Sunt 131 de proiecte care vor fi finanțate prin acest program: de la modernizare de școli, creșe, grădinițe și unități sanitare, la sisteme de apă și canalizare, reabilitare de drumuri și rețele de iluminat public. Sunt proiecte importante care vor schimba definitiv imaginea județului nostru și vor face viața buzoienilor mai bună, indiferent că trăiesc într-o localitate care are un primar social-democrat sau din opoziție. Interesul public este singurul care contează cu adevărat!

 

Personal, mă bucură în mod special un proiect al meu de suflet: modernizarea Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Buzău, o clădire monument istoric, cu aproape 100 de ani de tradiție. Iar același lucru se va întâmpla și în cazul C.N. ”Alexandru Vlahuță” din Râmnicu Sărat, un alt edificiu încărcat de istorie care avea nevoie de reabilitare”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.