Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu explică într-o postare pe Facebook diferența dintre principale partide se pe scena politic românească și măsurile pe care urmează să le ia partidul pe care îl reprezintă pentru ca România să devină o țară atractivă pentru investitori.

PSD este alături de oameni și se luptă pentru ei, în vreme de PNL ştie să aplice doar o singură măsură: aceea a tăierii și, implicit, a austerității. Ne aflăm în fața unui nou test important pentru noi și pentru întreaga Românie, de rezultatul căruia depinde modul în care va evolua țara noastră din punct de vedere economic și social.

Actualul guvern condus de Dacian Ciolos nu pare să înțeleagă sau să empatizeze cu nevoile multora dintre cei pe care îi reprezintă. Dorim să eliminăm 102 taxe, să avem mai puțină birocratie și cheltuieli mai mici pentru populație. Știm că putem scădea TVA-ul de la 20% la 18% şi să avem un CAS de 25%.

Odată cu adoptarea şi punerea în aplicare a acestor măsuri, România ar fi unul dintre statele cu fiscalitate redusă din Europa și aceste aspecte vor face economia românească atractivă pentru investiții. #indraznestesacrezi


PSD BUZAU/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.