Marcel CIOLACU si Eugen TEODOROVICI
Președintele organizației municipale a PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, sare în apărarea lui Constantin Boșcodeală și își anunță totodată candidatura pentru șefia organizației județene. După atacurile la adresa lui Constantin Boșcodeală venite din partea senatorului Victor Mocanu și a deputatului Marian Ghiveciu, deputatul Marcel Ciolacu, cel creditat cu cele mai mari șanse să preia conducerea PSD Buzău, vine cu o serie de precizări menite să facă lumină în cazul demisiei lui Constantin Boșcodeală.
„Domnul Constantin Boșcodeală și-a înaintat demisia din fruntea partidului imediat după ce a luat act de decizia instanței de fond de la Tribunalul Brașov. Demisia a ajuns pe masa președintelui PSD Victor Ponta la întoarcerea din Statele Unite, însă acesta nu i-a acceptat-o, dat fiind că mai este puțin timp până când vor fi organizate alegeri. Consider că acesta este un lucru benefic și din discuțiile pe care le-am avut cu Constantin Boșcodeală am aflat că el nu va candida decât dacă până atunci se va termina procesul la Curtea de Apel Brașov și verdictul va fi unul favorabil lui. În cazul în care până în luna aprilie procesul nu se va finaliza, atunci Boșcodeală nu va mai candida pentru șefia PSD Buzău. În această situație, voi candida eu pentru conducerea PSD Buzău împreună cu domnul senator Eugen Teodorovici”, a declarat pentru Observatorul Buzoian, președintele organizației municipale a PSD Buzău, Marcel Ciolacu.
În perioada imediat urătoare urmează ca cei doi parlamentari buzoieni să se așeze la masa tratativelor și să hotărască care dintre ei va candida pentru funcția de președinte și care pentru cea de președinte executiv. Cei doi au mai făcut echipă la alegerile parlamentare din anul 2012 atunci când Eugen Teodorovici a candidat pentru un post de senator pe Colegiul 1 de Senat iar Marcel Ciolacu a candidat pentru un post de deputat pe Colegiul 7 de Deputați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.