Constantin BOSCODEALA si Marian GHIVECIU
Revenirea lui Constantin Boșcodeală asupra demisiei de la vârful PSD Buzău a învolburat și mai tare apele în PSD. După ce Constantin Boșcodeală i-a acuzat de șantaj politic pe cei trei răzvrătiți, Marian Ghiveciu, Adrian Mocanu și Victor Mocanu, cei care se visau în fruntea partidului îl contestă acum pe Boșcodeală spunând că acesta trebuie să demisioneze și să respecte statutul care spune că președintele executiv este cel care urmează la conducerea organizației județene, respectiv Marian Ghivciu.
”Nu l-a forțat nimeni din partid să-și dea demisia. După intenția de a demisiona a spus că-l susține pe Marcel Ciolacu. Păi, dânsul să pună mâna să citească Statutul PSD, pentru că, în cazul în care președintele își dă demisia, este numit interimar președintele executiv, așa cum în orice instituție a statului, când directorul general absentează, directorul adjunct îi ține locul.
Mai departe, nu poate să fie un șantaj. Dânsul confundă organizația județeana de partid cu afacerile proprii. Nu lași moștenitor la partid, da? Aici este democrație și trebuie să rămână interimar președintele executiv, așa spune Statutul. Șantaj la cine? Deci este o chestiune de onoare. În cazul în care nu se respectă Statutul la organizația județeană Buzău, eu mi-am făcut datoria de partid și sunt liber să fac ce vreau, da? Eu nu ameninț pe nimeni, dar asta e regula jocului: președintele executiv rămâne președinte interimar. De ce să facem altfel, că așa vrea dânsul(nr. Constantin Boșcodeală)? Toți trebuie să respectăm Statutul. Lui Ponta, când e plecat în deplasare, cine-i ține locul la partid, dl Dragnea sau un președinte județean? Sau la centru se respectă regula și în teritoriu nu se respectă?”, a declarat deputatul Marian Ghiveciu pentru stiripesurse.ro
Ghiveciu nu s-a oprit aici cu atacurile la adresa șefului său de partid pe care îl acuză acum de lipsă de implicare politică în ultimele campanii precum și de conducere defectuoasă a organizației județene.
„Referitor la faptul că de un an de zile nu m-a văzut prin Buzău, dânsul să se uite pe rezultatul alegerilor, în colegiul meu am obținut peste 70%, dânsul a obținut sub 50%, iar dânsul nu știu cât merge prin teritoriu, că în municipiu e ușor. De exemplu, unde a făcut dânsul campanie? Oricum nu s-a ocupat de organizație, stați liniștit, nu s-au făcut ședințele Biroului Județean de peste un an de zile, iar la sediul organizației județene PSD Buzău nu s-a mai organizat o conferință de presă de doi ani de zile”, a declarat președintele executiv al PSD Buzău, Marian Ghiveciu, pentru stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.