MArcel CIOLACU

UPDATE: Deputatul PSD Ion Ciolacu a fost ales, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor, cu 307 voturi „pentru” şi 52 „împotrivă”, în funcţia de secretar al Camerei.

Funcția de secretar al Camerei Deputaților pare să fie rezervată Buzăului. Deputatul Marcel Ciolacu a fost propus de PSD să preia funcția rămasă vacantă după demisia deputatul UNPR Eugen Nicolicea care a fost desemnat ministru pentru Relaţia cu Parlamentul în cabinetul Ponta 3.
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că Regulamentul prevede ca Eugen Nicolicea să opteze în 15 zile pentru funcţia de ministru sau cea de membru al Biroului Permanent, ar progresistul a demisionat luni din funcția de secretar al Camerei Deputaților. Zgonea a mai precizat că funcția respectivă revine PSD, iar liderul deputaţilor PSD, Marian Neacşu l-a propus ca înlocuitor al lui Nicolicea pe buzoianul Marcel Ciolacu.
Plenul Camerei deputaţilor urmează să voteze secret cu bile în şedinţa de marţi asupra acestei propuneri.
Marcel Ciolacu a fost ales deputat de Buzău pe listele USL în Colegiul 7 care cuprinde o parte din municipiu și comunele Vernești, Vadu Pașii, Poșta Câlnău și Mărăcineni. De-a lungul timpului Ciolacu a mai fost prefect de Buzău, viceprimar al municipiului Buzău și consilier județean iar la nivel politic este președintele Organizației Municipale a PSD Buzău. Totodată, Ciolacu este consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de administrație funcție pe care și-o va păstra și pe viitor. Totodată, Ciolacu mai este și secretar al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului funcție din care va demisiona după preluare funcției de secretar al Camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.