Targ Turism-20
Consiliul Județean Buzău,participă pentru, al doilea an consecutiv la Târgul de Turism al României. După succesul repurtat anul trecut la ediția de primăvară a Târgului de Turism, Buzăul merge din nou în capitală pentru a prezenta județul în cadrul evenimentului găzduit de Complexul Expozițional Romexpo cu un nou stand tema aleasă fiind ”Călător prin Ținutul Buzăului”.
”Consiliul Județean va participa, și în acest an, la Târgul de Turism de la Romexpo, pentru a promova obiectivele turistice ale Buzăului. Potențialul turistic al județului trebuie valorificat la justa lui valoare. Sunt convins că noi toți, ca buzoieni, suntem mândri de județul nostru, și merită să arătăm tuturor acest lucru”, a declarat Cristi Bîgiu, președintele Consiliului Județean Buzău.
Pe lângă obiectivele turistice ale județului, la Târgul organizat la Romexpo vor fi promovate și tradițiile, meșteșugurile și produsele tradiționale ale Buzăului. Prin urmare, la fel ca și la ediția precedent, artistele populare Amelia Papazisu și Dana Voicu vor fi prezente la Romexpo, pentru a face demonstrații ale meșteșugurilor pe care le stăpânesc – împletituri în păr de capră și tapiserie înnodată.
În același timp, la Târgul de la Romexpo vor fi distribuite pliante și broșuri care vor prezenta cele mai atractive destinații turistice ale Buzăului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.