GALERIE FOTO: Marcel Ciolacu, reales președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău

0

Declaratie Marcel CIolacu :

„Azi a avut loc conferința municipala a PSD , cea mai mare organizație din cadrul partidului 230 de delegați reprezentând peste 3000 de membri, organizație care a câștigat toate alegerile de până acum în municipiul Buzău. Am evitat sa ies până acum în spațiul public pentru ca era normal să mă sfătuiesc cu colegii mei dacă îmi voi depune candidatura sau nu pentru funcția de președinte al PSD Buzau. Am fost votat asta și după ce domnul Boșcodeală a anunțat că nu va mai candida pentru nici o funcție în partid. Am dovedit față de colegii mei eleganță și bun simț și sper ca așa să se întâmple și mâine. Am mai declarat și în fața colegilor mei ca și în Biroul Permanent național al partidului al cărui membru sunt că dacă voi câștiga funcția de președinte al organizației județene voi demisiona în momentul imediat următor după ce domnul Constantin Boșcodeală își rezolvă problemele în justiție.”

Declaratie Victor Mocanu:

„ O conferință normală pe alocuri cu încălcări ale statutului dar care a decurs cu o notă de optimism pentru conferința județeană. Sigur că în conferința județeană vor mai fi și alte păreri, și alte atitudini care celor de azi li se pare în neregulă. Nouă nu ni se pare în neregulă și credem că e normal să existe mai multe păreri. În mod normal nici o alegere nu poate fi făcută fără vot secret astfel că acest lucru ar putea duce și la o invalidare a conferinței.”

Deputatul Marcel Ciolacu a fost ales în unanimitate președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău. Parlamentarul buzoian nu a avut contracandidat astfel că lucrările conferinței de alegeri au decurs fără incidente. Votul a fost deschis iar la final, Ciolacu a fost reînvestit în funcția de șef la Municipiu.
În timpul lucrărilor a luat cuvîntul președintele organizației de pensionari a PSD, Cristian Teodorescu, care a declarant că regret faptul că primarul Boșcodeală nu mai candidează pentru nici o funcție în partid.
De altfel, Constantin Boșcodeală a anunțat vineri oficial că nu mai este interesat de funcții politice, războiul său purtându-se în instanță unde trebuie să-și dovedească nevinobăția, el fiind condamnat de o primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu. În cuvântul său, Boșcodeală s-a declarat încrezător că va reuși să-și dovedească nevinovăția, precizînd că în timpul termenului de zilele trecute unul din martorii audiați a spus că procurorii l-au obligat să scrie după dictare anumite lucruri împotriva edilului buzoian, fapt care ar fi fost consemnat în scris în ședința de judecată de la Curtea de Apel Brașov.
Dincolo de asta, Marcel Ciolacu a fost reales președinte al PSD Municipiu. După ce a fost reales, Ciolacu a cerut sălii să-I dea girul pentru a participa la alegerile pentru ședința Organizației Județene a PSD, ședință care va avea loc sâmbătă de la ora 11.00.
Ciolacu a fost susținut de toată sala, respectiv de peste 200 de membri ai PSD. Așadar, Marcel Ciolacu va candida sâmbătă pentru președinția PSD Buzău, urmând a-l avea drept contracandidat pe fostul senator Ion Vasile.
În timpul ședinței de vineri, deputatul Ciolacu a promis ferm că dacă va câștiga șefia organizației județene a PSD îi va ceda imediat locul lui Boșcodeală, atunci când acesta își va rezolva problemele din justiție și va dori să se reîntoarcă la vârful partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.