Marcel CiolacuSe încing spiritele și mai tare în PSD Buzău. Încă o dovadă a faptului că tensiuni există în rândul membrilor organizației s-a înregistrat la alegerile pentru funcțiile din Biroul Permanent al Camerei Deputaților, semn că s-a extins câmpul de luptă și în afara județului.
La alegerile pentru funcțiile din Biroul Permanent al Camerei Deputaților, alegeri care au loc la fiecare început de sesiune parlamentară, a candidat pentru un nou mandat la postul de secretar general deputatul de Buzău, Marcel Ciolacu. Nimic neobișnuit până aici dat fiind că Ciolacu a mai fost în această funcție și nu a dorit altceva decât să-și continue mandatul pe un post pe care a confirmat deja.
Neobișnuit a fost însă că anti-campanie la candidatura lui Marcel Ciolacu au făcut chiar colegii săi de la Buzău: Adrian Mocanu și Marian Ghiveciu, cei care s-au poziționat deja contra actualei conduceri a PSD Buzău și împotriva lui Marcel Ciolacu, cel care va fi susținut de Constantin Boșcodeală la șefia filialei la alegerile ce vor avea loc în 19 septembrie.
Surse politice susțin că Mocanu și Ghiveciu au luptat pe față pentru ca Ciolacu să piardă mandatul de secretar general, susținând un coleg deputat din Mehedinți iar prin această candidatură Ciolacu a fost singurul care a avut contracandidat, în rest fiind omul și funcția. Peste toate acestea, Marian Ghiveciu a făcut parte din comisia de numărare a voturilor. Ciolacu a câștigat însă, obținând 65 dintre sufragii față de 30 de voturi contra.
Poziția adoptată de Ghiveciu și Mocanu junior arată încă o dată, dacă mai era nevoie, că la alegerile de la jumătatea lunii curente cei doi vor face parte din altă tabără și vor avea aspirații la funcții de conducere în partid, încercând, mai mult ca sigur, să-și pună om în fruntea filialei.
Nu este exclus ca omul-cheie al taberei Ghiveciu-Mocanu să fie chiar Ion Vasile însă este posibilă și o candidatură a mai tânărului deputat Adrian Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.