tomograf-1
Spitalul Județean Buzău va ave în curând un computer tomograf nou de ultimă generație. Anunțul a fost făcut aleșilor județeni de către vicepreședintele Petre Emanoil Neagu care a explicat pașii care mai trebuie urmați pentru ca unitatea sanitară să intre în posesia aparatului mult râvnit.
„Consiliul Județean a alocat banii pentru cofinanțarea acestui aparat iar ministerul de resort a deblocat restul de bani necesar cumpărării computerului tomograf astfel că la acest moment Spitalul Județean se află în faza de licitație pentru cumpărarea aparatului medical”, a declarat Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele Consiliului Județean.
În luna martie aleșii județeni au aprobat alocarea sumei de 225.000 de lei din bugetul Consiliului Județean pentru achiziționarea de către Spitalul Județean Buzău a unui computer tomograf de ultimă generație. Banii alocați de Consiliul Județean reprezintă doar 10 la sută din suma necesară achiziționării aparatului medical, restul sumei, până la echivalentul a aproximativ 500.000 de euro au fost alocați de Ministerul Sănătății.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.