”Sunt demult suspiciuni de prostie în Prefectura Buzău, dar acum sunt și suspiciuni în ce privește alegerile parlamentare”. Declarația îi aparține liderului PSD Buzău, Marcel Ciolacu, care, la ieșirea de la urne, a declarat că sunt multe secții de votare în județ care nu au suficiente buletine de vot, arătând cu degetul spre Prefectură.
” Ieri, BEJ a luat o decizie fără precedent în alegerile locale sau generale din județul Buzău. A cerut renumătarea tuturor buletinelor de vot transmise către secțiile de votare. Există suspiciuni… bine, suspiciuni de prostie în Prefectura Buzău există demult, dar acum există suspiciuni de deficiențe în organizarea alegerilor, sunt secții de votare care nu au numărul necesar de buletine de vot, s-au descoperit vreo 710 buletine în Prefectură, s-au predat abia ieri dimineață la BEJ, așteptam ca toți presedintii secțiilor de votare să raporteze Biroului Electoral Județean problemele descoperite și se vor lua măsurile în consecință. Dacă există tentative cu bună credință, nu doar din prostie, atunci am înțeles și în decizia luată de BEJ se specific faptul că vor fi înștiințate instituțiile statului abilitate”, a spus Ciolacu.
Totodată, Ciolacu a declarat că ”se impune demult” o demisie a actualului prefect de Buzău, Aurelia Mitrea.
Pe de altă parte, liderul PSD Buzău, a explicat cu ce gând a mers duminică să voteze:
” Am venit să votăm în familie, asta e familia noastră, și cu soțiile și cu echipa de acum, am venit să votăm liniștiți, sperăm și invitam cât mai mulți buzoieni să vină la vot, cu cât sunt mai mulți prezenți cu atât legitimitatea e mare mare, am votat pentru buzoieni, pentru oameni responsabili care să schimbe și fața viitorului Parlament și să voteze un Guvern cu români care să lucreze pentru români. Să ne ajute Dumnezeu să avem alegeri liniștite, să avem un viitor Parlament și un Guvern corect și care să ne ajute ca și copiii noștri să trăiască liniștiți în România, să-i avem lângă noi”, a spus Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.