Primarul Buzăului, Constantin Toma, a mers duminică la vot, dis de dimineață, el mergând la urne alături de soția sa dar și de consilierul său, Sebastian Radu, și soția sa, acesta candidând pentru un post de deputat. Cei doi politicieni au votat la secția 32 de la Liceul de Artă.
”Am votat pentru demnitatea acestei țări, pentru un oraș prosper, pentru un viitor mai bun, știți pentru cine am votat. Mă aștept ca cei care vor merge în Parlament să voteze legi bune, poate o parte din ei să facă parte din Guvern, astfel încât să fim ajutați mai mult. Noi suntem un stat super centralizat, suntem descentralizați doar în teorie. Trebuie făcut mai mult pentru descentralizare, să avem mai multă putere aici, decât la București. Banii ne pleacă de aici sută și la sută și vin 20 la sută și aceia cu întârziere. Astăzi, nu am de ce să merg la Primărie, îl însoțim pe domnul Ciolacu la vot, pe toată durata zilei o să avem grijă ca votul să se desfășoare normal și corect. După cum e vremea cred că va fi o prezență bună, e normal să fie așa, e o obligație a fiecărui cetățean să meargă la vot, pentru că e în joc viitorul acestei țări” a declarat Constantin Toma.
La rânsul său, Sebastian Radu a declarant că a votat pentru ca buzoienii să aibă un viitor în orașul lor: ”Am votat cu gândul unei normalități în această țară, am votat cu încredere, am votat pentru un viitor mai bun, pentru ca Buzăul să înceapă să intre în normalitate. Mă încăpățânez să cred că toți avem un viitor aici acasă, la Buzău, am votat pentru oameni care să recredibilizeze Parlamentul și clasa politică”.
Ionela Dobrică, președintele TSD Buzău, candidat locul 3 la Camera Deputaților, a votat pentru un Buzău puternic: ”Am votat pentru o Românie incredibilă, pentru un Buzău puternic, pentru o viață mai bună pentru fiecare român și pentru fiecare buzoian în parte. Nu vă spun cu cine am votat, probabil bănuiți”, a declarat Ionela Dobrică. Aceasta candidează pe locul 3 pe listele PSD pentru Camera Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.