Buzoienii pot sta liniștiți în ceea ce privește derularea principalelor proiecte atribuite județului Buzău pe perioada Guvernului Tudose atunci când președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a ocupat funcția de vicepremier. Ciolacu a dat asigurări pe pagina sa de Facebook că toate proiectele pentru care au fost semnate contracte de finanțare vor continua, ba  mai mult vor exista și alte contracte ce se vor semna în partea a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală.

„Anul acesta vom începe cele mai ample lucrări de modernizare pe care le-a cunoscut județul Buzău de-a lungul timpului. Avem 87 de contracte de finanțare deja semnate și 6 în curs de semnare prin Programul Național de Dezvoltare Locală – faza a doua, care vor schimba definitiv fața județului nostru până în 2020.

Sunt aproape 740 de milioane de lei care vor fi investiți în asfaltarea drumurilor, în rețele de apă și canalizare sau în construirea și reabilitarea școlilor, grădinițelor sau dispensarelor. Îmi doresc să cheltuim toți acești bani guvernamentali și să finalizăm complet fiecare proiect în parte, pentru că absolut toți cetățenii județului Buzău merită să trăiască în condiții cel puțin decente și să aibă acces la servicii de bună calitate.

În acest sens, voi avea întâlniri periodice cu primarii și cu celelalte autorități locale implicate în dezvoltarea acestor proiecte pentru a le oferi tot sprijinul de care au nevoie și să ne asigurăm că suntem în grafic pe toate șantierele ce urmează a fi deschise în perioada următoare”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.