Municipalitatea își arată dragostea față de buzoieni la semafoare

0
1610

Municipalitatea s-a gândit să marcheze într-un mod inedit Velentine’s Day, Dragobetele și debutul primăverii. Astfel, culoarea roșie a semafoarelor din principalele intersecții din oraș va lumina începând de miercuri 14 februarie și până pe data de 8 martie sub formă de inimioare.

Responsabilii din cadrul societății Urbis Serv au montat deja mare parte din sabloanele aplicate peste culoarea roșie a semafoarelor din oraș astfel că în locul clasicului cerc semafoarele luminează acum sub forma unei inimi roșii.

”Primăria municipiului Buzău oferă un cadou inedit în luna iubirii. Pentru că dragostea are prioritate în această perioadă, de miercuri, zeci de inimioare vor clipi la culoarea roșie a semaforului în principalele intersecții semaforizate din oraș. Acestea vor rămâne așa până pe 8 martie marcând luna iubirii dar și sosirea primăverii” a declarat viceprimarul, Ionuț Apostu.

Chiar dacă va lumina sub formă de inimioare buzoienii, fie ei șoferi sau pietoni trebuie să știe că semnificația culorii roșii rămâne aceiași și trebuie respectată. În caz contrar nimeni nu garantează că polițiștii vor da dovadă de mai multă iubire de semenii și îi vor ierta pe cei care nu se opresc la culoarea roșie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.