Trenul de Noapte

Marcian Petrescu și Trenul de Noapte trag, sâmbătă seară, pe peronul Cafenelei Artiștilor pentru un concert de zile mari. Una dintre cele mai iubite trupe de blues autohton condusă de Marcian Petrescu cel mai bun muzicuțist român care a cântat pe scene din țară dar și din afara ei alături de legende ale muzicuței precum Sugar Blue sau Charlie Musselwhite revine cu drag pe scena buzoiană pentru câteva ore de blues dar și alte genuri înrudite aflate în preferințele spectatorilor.
Rares TOTU
Alături de Marcian Petrescu, posesorul a zeci de muzicuțe purtate în centura vânătorească din Trenul de Noapte mai fac parte, Sheby Joo, Constantin Bărbășelu și Rareș Totu unul dintre chitariștii atât de cunoscuți publicului din Buzău.
Proiectul “Trenul de Noapte” a fost demarat în anul 2000 și a renăscut in 2007, după o pauza de cinci ani.
Marcian PETRESCU
Totul a pornit de la un concert susținut pe scena festivalului de blues “BLUZAU 2006”, când Marcian Petrescu alături de chitaristul Florin Giuglea au susținut un recital incendiar pe scena de la „Căsău”, la invitația lui Tolea Postovei.
Reacția publicului i-a motivat pe cei doi muzicieni să persevereze și în scurt timp ofertele de concerte sau înmulțit, susținând recitaluri în cluburi de profil din, Timișoara, Arad, Zalău, Tg. Mureș, Sighișoara, Sibiu, Brăila, Deva, Cluj, Iași, Vama Veche, Constanța și București.
Concertul organizat de Adrenalitera și Cafeneaua Artiștilor este programat pentru ora 21.00 iar biletele pot fi procurate contra sumei de 20 de lei de la magazinul Hi-Hii.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.