Lampioane-1

Eveniment inedit pentru marcarea Zilei Femeii organizat, vineri seară, de senatorul PP-DD Constantin Popa. „Suflet pentru suflet!” este moto-ul sub care, în data de 8 martie, de la ora 19.00, buzoienii sunt invitați de parlamentarul buzoian să aprindă peste 150 de lampioane în centrul municipiului Buzău. Prin acțiunea desfășurată vineri, senatorul Constantin Popa își propune să omagieze în primul rând femeia iar în al doilea rând își propune să demonstreze că doar uniți, buzoienii pot realiza ceva.
„Acțiunea se dorește a fi un omagiu adus în primul rând femeilor din viața noastră fie ele mame, soții, surori sau fiice iar pe de altă parte își propună să strângă laolaltă buzoienii care doresc să se implice, alături de noi politicienii, pentru a realiza ceva. Participanții la eveniment vor fi atât cei care vor lansa cele peste 150 de lampioane cât și consumatorii evenimentului, cei care vor veni să se bucure de spectacolul de lumini oferit”, a declarat senatorul Costel Popa.
Pentru a-și asigura cât mai mulți participanți la eveniment, senatorul buzoian a făcut personal invitații dar a creat un eveniment pe Facebook la care și-au anunțat participarea în jur de 100 de persoane.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.