Sala de atletism din complexul Lia Manoliu din Bucureşti a găzduit în week-end primul Grand Prix de atletism indoor din 2016 destinat seniorilor, tineretului şi juniorilor 1, competiţie la care au fost prezenţi şi 3 sportivi buzoieni. Este vorba despre cadeta Marina Andreea Baboi de la LPS Buzău, pregătită de profesorul Gabriel Nicolau,  Nicuşor Duduc de la CSS Buzău, antrenat de profesor Petrică Păun care a concurat la juniori 1şi Alex Codreanu de la CSM Buzău pregătit de profesorul Alexandru Medvediuc care a concurat la tineret.

La finalul zilei de concurs, doi dintre cei trei buzoieni respectiv Marina Baboi și Nicușor Duduc au reușit să urce Buzăul de 5 ori pe podium.

Astfel, Marina Baboi a concurat în proba de 60m plat şi a reuşit să sosească pe poziţia a treia în finală probei la senioare ceea ce i-a adus şi prima poziţie în clasamentul tineretului dar și prima poziţie în clasamentul junioarelor 1.

De cealaltă parte, Nicuşor Duduc , a terminat al treilea la tineret în proba de săritură în înălţime şi pe locul doi în ierarhia juniorilor 1.

În ceea ce îl privește pe celălalt sportiv buzoian,  Alex Codreanu, el nu a reuşit să prindă finală în proba de 60m plat masculin terminând competiţia pe locul 6 la tineret.

Sezonul continuă însă  iar week-end-ul următor Marina Baboi va participa la Grand Prix-ul indoor destinat cadeţilor şi juniorilor 3 care va avea loc tot la Bucureşti iar Alex Codreanu va concura în Finala Campionatului Naţional Universitar de atletism de la Bacău .

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.