Mijloacele de protecție ale gurii și nasului devin obligatorii în spațiile publice și la locurile de muncă. Este decizia adoptată luni de Comitetul Local pentru Situații de Urgență care are ca scop limitarea răspândirii coronavirusului.

Decizie 6 apr

5 COMENTARII

  1. De acord cu aceasta masura, dar ce facem cu dezinfectarea blocurilor ? Nu se mai aude nimic in presa. Nu cunoastem pe ce criterii au fost alese acele imobile unde s-a facut deja dezinfectia, insa trebuia facuta o analiza pertinenta si trebuia inceput cu acele blocuri unde functioneaza cabinete medicale, mai ales la etajul 1 al acestora. In aceste imobile intra zilnic zeci de persoane care sunt posibile purtatoare de virus sau alte boli. Exemplific in acest sens bl. H4 din cart Dorobanti. nr. 2, unde locatarii sunt expusi imbolnavirii fara a avea vreo vina.

  2. Devine obligatoriu un „accesoriu” pe care nu il poti achizitiona de la farmacii… Pai e corect domnu’ care conduce ”satu’ asta fara stapan”?? Haideti sa vedem ca asa cum avem bani garla sa platim dragaici, targuri de toamna, targuri de iarna si alte floricele – avem bani si sa dam la populatie macar cate o masca, cea mai ieftina, asa cat sa le scoatem ochii ca facem …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.