masini-politie
Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău s-a „îmbogățit” cu 17 autospeciale noi marca Dacia Logan, care au fost repartizate de Ministerul Afacerilor Interne. Mare parte dintre ele au fost distribuite polițiștilor de la posturile de poliție de pe raza județului și de la secții, către structurile operative. Celor 17 autospeciale noi distribuite județului Buzău li se adaugă alte 20 de mașini care au venit la Buzău în luna aprilie. Noile mașini nu au platforme cu semnale luminoase și sonore, dar asta nu-i împiedică pe oamenii legii să se deplaseze cu ele la intervenții. Cel mai probabil, noile mașini vor fi dotate cu girofare aplicabile.
Autospecialele noi au fost distribuite acolo unde era nevoie, venirea lor în județ permițând scoaterea din uz a mașinilor vechi de când lumea care abia mai ajungeau la intervenții.
În județul Buzău, nu există niciun post de poliție care să nu aibă mașină de intervenție, însă sunt județe în țară unde nu există mașini de intervenție iar polițiștii se deplasează la cazuri pe jos sau cu mașinile personale.

Mașinile au fost achiziționate în cadrul unui program demarat la finele anului 2014, iar înnoirea parcului auto al IPJ Buzău are rolul de a conduce la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și îmbunătățirea serviciului polițienesc, astfel încât populația să fie și să se simtă în siguranță.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.