Un adolescent de 15 ani a provocat, zilele trecute, un accident de circulație în orașul Buzău după ce a furat o mașină, s-a urcat la volanul ei și a pornit la drum.

Teribilistul de fel din Buzău a furat mașina ziua-n amiaza mare, în jurul orei 16.00. Autoturismul era parcat în spatele unui bloc de pe bulevardul Unirii. După ce a reușit să fure mașina, adolescentul s-a urcat la volan însă drumul i s-a curmat brusc, după circa 2 metri, când a tamponat un alt autoturism aflat în aceeași parcare. Autovehiculul sustras a fost abandonat, iar adolescentul a fugit însă a fost prins, în ziua următoare de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale. Valoarea totală a prejudiciului creat a fost estimată la 3500 de lei.

Adolescentul mai este suspectat că la data de 25 august  ar mai fi încercat să pătrundă în sediul unei societăţi comerciale din Buzău, cu intenţia de a sustrage bunuri, caz care figura în evidenţe cu autor necunoscut.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.